home despre noi produse oportunitati contact
////// stivuitoare o o
//////
/////

....S.C. BALKANPART S.R.L. a fost infiintata in anul 1994, este o societate cu capital si management romano-canadian avand ca obiect principal de activitate Importul, Exportul, Reprezentarea si Distributia la nivel national pentru o gama larga de produse industriale, un loc important ocupandu-l utilajele de ridicat si manipulat marca Balkancar, fabricate in Bulgaria.

....De curand am inceput comercializarea produselor sub marca proprie STRONG - motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete electrice si manuale, la cel mai bun raport pret/calitate de pe piata din Romania. Produsele sunt fabricate după cele mai noi tehnologii si înglobează licente de fabricatie de la firme renumite precum NISSAN, ISUZU, TCM si LOGOS.

....Societatea si-a largit aria de activitate prin Distributia la nivelul judetelor Arges, Olt, Teleorman si Mehedinti a Produselor Abrazive marca KLINGSPOR - Germania. In prezent, ne bucuram de statutul de Unic Reprezentant in Romania al Sistemelor de Incalzire Solara NIMROD, precum si al Sistemelor Termoizolante VIDOFLEX - ambele din Israel.

....Seriozitatea, Tenacitatea si Profesionalismul de care S.C. BALKANPART S.R.L. a dat dovada a facut ca societatea sa fie cotata ca un partener de incredere in peisajul de afaceri din Romania.

/////
sisteme incalzire energie solara
sisteme termoizolante
produse abrazive
galerie fotoo

© Copyright 2007 BALKANPART SRL

o
o o